Finis Cronometru Finis 3 X 300 M

410,00 Lei

Culoare: Galben


Stoc epuizat

Durata de livrare: 15-30 zile

Cod Produs: 1.30.040 Ai nevoie de ajutor? +40773774790 / +40752269930
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Garantie
  • Review-uri (0)
Cronometru Finis 3 X 300 M

Memorie divizata.
Permite utilizatorului sa memoreze 300 de inregistrari , apoi sa vizualizeze cele 300 de ture cumulate sau individual fiecare.
Inregistreaza chiar si in timp ce isi revizuieste memoria.
Cronometrul poate memora chiar si in timp ce verificati memoria, sau celelalte inregistrari, nu este nevoie sa fie oprit pentru a-i schimba optiunile.
Afisaj continuu de inregistrari , simultan cu inregistrarea ce se efectueaza in timp real.
Inregistreaza intervalul de timp cu acuratete.
Rezista pana la 10 ore de utilizare.
Calculează automat rata de lovituri (inot) sau pasi(atletism).
Vizualizarea locului 1 si 2 pe acelasi ecran in acelasi timp.
Baterie din lithium cu durata de viata pana la 5 ani.
5 ani garantie de calitate oferita de catre producator.

Sex: Uni

GARANTIA COMERCIALA si de CONFORMITATE

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.
Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului.
Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator.
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!