Burbujita Pluta Salvamar Baywatch

280,00 Lei

Culoare: Rosu


Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: 20.201 Ai nevoie de ajutor? +40773774790 / +40752269930
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Garantie
  • Review-uri (0)
Pluta salvamar tip Baywatch

Se poate folosi la piscine, in mare si pe plaja.  Construita din material corespunzator, omologat, avand o executie de calitate.Cand este scufundata in apa de mare, in timpul folosirii ei, functioneaza la o temperatura cuprinsa intre -1 C° si +30 C°. Tratata si protejata impotriva putrezirii, rezistenta la coroziune, iar functionalitatea nu ii este afectata de apa de mare, hidrocarburi sau mucegai. Rezistenta la deteriorari sau decolorari cand este expusa la soare. Culoarea este vizibila pe toate partile, pentru a inlesni reperarea. Daca vor fi folosite pe mare agitata,functioneaza satisfacator in acest mediu. Fabricat din polietilena, un material cu o flotabilitate corespunzatoare. Este conceputa astfel incat sa reziste la aruncarea in apa de la inaltimea la care este amplasat deasupra liniei de plutire in conditie de navigatie la pescaj minim sau de la 30m, oricare dintre acestea este mai mare, fara a diminua capacitatea sa de functionare sau a elementelor care ii sunt atasate. Fabricat in Spania.

Sex: Uni

GARANTIA COMERCIALA si de CONFORMITATE

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.
Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului.
Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator.
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!