Burbujita Manechin S.O.S

2.300,00 Lei

Culoare: Rosu


Stoc epuizat

Durata de livrare: 15-30 zile

Cod Produs: 20.500 Ai nevoie de ajutor? +40773774790 / +40752269930
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Garantie
  • Review-uri (0)
Manechin S.O.S

Conceput ca material didactic pentru antrenamentul salvamarilor, este un instrument necesar in pregatirea, antrenarea si evaluarea lor.

In ultimii ani, acest manechin de salvare pentru antrenamentul salvamarilor, a fost complet reproiectat. Acum este mai realist, mai rezistent și mai ușor de utilizat.
Este fabricat în Spania și respectă toate standardele echipamentului ILS (Societatea Internațională de Salvare a vieții).
Morfologia cat se poate de realistă a feței și a gâtului, permite o bună prindere la nivelul gâtului și bărbiei.
Este prevazut cu un conector la cap - închis ermetic, ușor de deschis, ce se fixeaza usor pe manechin pentru a preveni pierderea.
Prinderea este aderenta si foarte buna la brațe. Greutate de 4 kilograme, fără plumb. Exista posibilitatea de a se mari greutatea plumbului la cerere.
Culoarea albă contrastantă este plastic matrizat real, nu este vopsit pe manechin, prin urmare nu există posibilitatea de pierdere a culorii contrastante.
Are un orificiu pe piept, prevazut cu un dop închis ermetic cu o deschidere 4.5 cm care permite umplerea și golirea manechinului cu apă, fara ca aceasta sa se piarda in timpul antrenamentului. Conector de fund - deschidere de 4.5 cm de asemenea, etanșat ermetic.
Spațiul mort din partea inferioară a manechinului este minim, ceea ce limitează cantitatea de apă dificil de drenat.
Se aduce pe comanda.

Sex: Uni

GARANTIA COMERCIALA si de CONFORMITATE

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni .
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!