Softee Coarda Antrenament Functional, Ø 38 mm

435,00 Lei

Marime: 9 m


Stoc epuizat
Cod Produs: 24148.9 Ai nevoie de ajutor? +40773774790 / +40752269930
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Garantie
  • Review-uri (0)
Coarda pentru antrenament functional

Cum putem recupera sau îmbunătăți grupele motorii „inactive”? Sistemul de control poate fi utilizat cu biofeedback. Fiecare articulație, mușchi, tendon și ligament din corpul uman conține proprioceptori specializați, receptori receptori, care se găsesc în mușchii, articulațiile și tendoanele care controlează lungimea și tensiunea complexului mușchi-tendon. Aceste structuri furnizează sistemului nervos central informații kinestezice și domesticite, transmitând indicații legate de poziționarea trunchiului și a extremităților în spațiu, atât în situații statice, cât și dinamice.
Antrenamentul funcțional utilizează mișcări care simulează situații reale care apar în gesturi sportive specifice pentru a menține și îmbunătăți execuția programelor motorii complexe. Prin urmare, în loc să lucreze la mușchii individuali, apăsându-i să acționeze independent unul de celălalt în circumstanțe realiste și nefuncționale (cum este cazul metodelor tradiționale de antrenament), exercițiile funcționale mișcă și sistemul nervos, întărind secvențe corecte de activare musculară, precum și timp și echilibru.

Adesea vorbim despre instruirea funcțională ca o soluție la toate problemele, uitând că această metodă particulară nu poate scăpa de principiile fundamentale care guvernează știința instruirii și că, prin urmare, ea trebuie administrată după un model organizatoric precis. : evaluând bine intensitatea, alegeți corect exercițiile pentru a maximiza rezultatele atât în câmpurile preventive, cât și în cele de reabilitare, propunând dificultatea corectă a exercițiilor.
Chiar și într-un antrenament de culturism clasic cu mașini izotonice, alternarea exercițiilor pe care le facem de obicei cu exerciții funcționale poate îmbunătăți performanța și poate reduce probabilitatea de accidentare din cauza cunoștințelor slabe ale articulațiilor și mușchilor folosiți pentru a efectua gesturi repetitive. , dezvoltat adesea în doar două planuri de mișcare.
Prin urmare, dezlegarea funcțională și tradițională nu sunt două lumi îndepărtate, ci două moduri integrabile de realizare a scopului fundamental al activității fizice: sănătatea și bunăstarea sportivului.

Ø 38 mm
Lungimi: 9m, 12m, 15m

Sex: Uni

GARANTIA COMERCIALA SI DE CONFORMITATE


Garantam pentru produs timp de 30 de zile de la data facturarii pentru orice defectiune fara ca aceasta sa fie provocata .In conformitate cu Legea nr.353 / 27.12.2018,art I,punctul noua, alineatul 4 al art 20 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora , care face referire la costurile ocazionate de returnarea produsului in vederea recuperarii sumei platite de cumparator pentru produsul care este conform dar nu este ce a dorit cumparatorul ,acestea sunt suportate de vanzator.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!