nou

BAYROL Bayroshock, 5 kg

155,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: 5532292 Ai nevoie de ajutor? +40773774790 / +40752269930
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Garantie
  • Review-uri (0)
Bayroshock, 5 kg

BayroShock este un produs lichid, cu actiune rapida asupra turbiditatii apei si cresterii algelor, iar datorita compozitiei sale, previne alterarea oxigenului activ.

Produsul este utilizat in tratamentul soc al apei din piscina. Acesta reactioneaza rapid si se descompune fara reziduuri. Nu contine compusi de amoniu cuaternar sau metale grele.

BayroShock actioneaza rapid impotriva bacteriilor, virusilor,ciupercilor si algelor. Este un dezinfectant foarte eficient, folosit in caz de turbiditate a apei datorate materiei organice sau formarii algelor. ByroShock functioneaza ideal ca un dezinfectant shock impreuna cu Soft & Easy, sistemele BAYROL de tratare a apei pe baza de oxigen activ, dar poate fi folosit ca un tratament shock impreuna cu orice alt produs de tratare a apei pe baza de oxigen activ sau clor.

BayroShock trebuie folosit doar ca tratament soc in caz de degradare a apei datorate materiei organice; el nu constituie o metoda de tratament folosit de unul singur. Acest produs trebuie folosit doar in scopurile mentionate mai sus.

Aplicarea: Stabiliti valoarea pH-lui la 7.0 – 7.4. Dozajul initial la inceputul sezonului: la 10 m3 de apa adaugati 1L BayroShock pe langa tratamentul normal cu Soft&Easy.

Dezinfectie Soc: in cazul prezentei algelor sau a unei turbiditati crescute a apei, uz intens a piscinei, sau temperaturi inalte: la 10 m3 adaugati 1L BayroShock. In cazul prezentei continue de alge sau a turbiditatii apei, cantitatea de Bayroshock poate fi crescuta la 2L pentru 10 m3 de apa. Este de preferat sa fie dozat seara dupa inotat.

Important: Stabiliti valoarea pH-lui la 7.0 – 7.4. Dozajul initial la inceputul sezonului: la 10 m3 de apa adaugati 1L BayroShock pe langa tratamentul normal cu Soft&Easy. Dezinfectie Soc: in cazul prezentei algelor sau a unei turbiditati crescute a apei, uz intens a piscinei, sau temperaturi inalte: la 10 m3 adaugati 1L BayroShock. In cazul prezentei continue de alge sau a turbiditatii apei, cantitatea de Bayroshock poate fi crescuta la 2L pentru 10 m3 de apa. Este de preferat sa fie dozat seara dupa folosirea piscinei.
Atentionare speciala!!  Din  cauza substantei din compozitia sa produsul nu se comecializeza catre persoane fizice!!
Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni .
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Garantam pentru produs timp de 30 de zile de la data facturarii pentru orice defectiune fara ca aceasta sa fie provocata .

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!