Recomandari echipamente inot Click aici

Aqua-zone


“SANATATE SI RELAXARE PRIN INOT”

 

Cand am pornit acest proiect ne-am gandit ca sanatatea este primul lucru pe care trebuie sa il avem in vedere in viata noastra. 

 

Fiecare dintre noi avem suparari, poate mai multe decat bucurii, care ne afecteaza sanatatea. 

 

A avea grija de sanatatea ta inseamna sa lasi in urma grijile, sa iti aduni fortele pentru a incepe o noua zi cu increderea ca astazi va fi mai bine decat ieri. 

 

De aceea am initiat programul „Sanatate si relaxare prin inot”. „Sanatate prin inot” trebuie sa fie pentru fiecare dintre noi modul de a ne proteja impotriva grijilor de zi cu zi si impotriva stresului prin sport si relaxare.

 

Prin programul „Sanatate si relaxare prin inot” avem grija atat de trupul nostru, cat si de psihicul nostru. „Mens sana in corpore sano” inseamna minte sanatoasa in corp sanatos. Sau, altfel spus, sa ai grija de sanatatea ta prin sport si relaxare. Aceasta este si deviza noastra.

 

Inotul foloseste toate grupele principale de muschi si conduce la flexibilizarea incheieturilor. In plus, fata de alte sporturi, inotul nici nu presupune genunchi juliti sau coate zdrelite.

 

De ce aveti nevoie pentru a inota?

 

Pentru a inota si a va simti bine nu aveti nevoie de foarte mult echipament. Va trebuie doar un slip. Si ochelari de inot pentru a va proteja. Si papuci pentru a nu aluneca. Si prosop. Si halat. Si multa, multa buna dispozitie.

 

Magazinul Aqua-zone are toate aceste produse si inca multe altele. La preturi convenabile. Buna dispozitie este din partea casei.

 

Aqua-zone este credinta noastra intr-un mod de viata mai sanatos.

Aqua-zone inseamna sport si relaxare.