Recomandari echipamente inot Click aici

Covor plutitor Jim Softee, Black 200 x 150 x 3 cm

Brand: Softee

Disponibilitate: Livrare 15-30 zile

Cod produs: 99237blackXLPret 510.00 RON

TVA inclus in pret

Fabricat din spuma plastazote cu celula inchisa,acoperit pe ambele parti intr-o folie subtire de plastic pentru a fi mai rezistent in timpul intrebuintarii.
Este folosit in piscine pentru exercitii speciale de motricitate, indemanare si pentru diverse jocuri.
Foarte des intalnit in Spa-urile pentru bebelusi sau in timpul hidroterapiei pentru tratarea diferitelor tipuri de tulburari neuromusculare atat la copii cat si la adulti, acest covoras plutitor fabricat din plastazote, o spuma cu celula inchisa , rezistent la clorul din apa, este un accesoriu de neinlocuit!
Sustinerea data de apa favorizeaza inainte de toate miscarea libera, care pe uscat este mult mai dificil de realizat, fortifica rezistenta musculara si imbunatateste functia pulmonara. Totodata creste imaginea de sine, prin deprinderea capacitatii de miscare, scade anxietatea si asigura o stare de bine generala.
GARANTIA COMERCIALA si de CONFORMITATE

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consumator.
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Produse asociate produsului Covor plutitor Jim Softee, Black 200 x 150 x 3 cm

Produse similare